• International Health Bosnia si Hertegovina
  • International Health Serbia

Studii ştiinţifice

Pentru fiecare din cele şase componente ale GE132 s-au făcut numerose studii ştiinţifice care dovedesc calitatea şi efectele acestora.

S-au cercetata efectele GE132 asupra diferitelor tipuri de cancer. Cercetările s-au realizat la Institutul de cercetări în medicină din Belgrad şi la Institutul de cercetări în medicină “Vivacell” din Germania. S-a studiat efectul antitumoral asupra adenocarcinomului de prostată, cancerului mamar şi adenocarcinomului intestinului gros.

Rezultatele ştiinţifice dovedesc că a fost redus cu 60% cancerul de prostată, cancerul intestinului gros a fost redus cu 40%, iar cancerul mamar cu 63%. Esenţială este acţiunea antiprolifică a preparatului cu efect citostatic şi faptul că în acelaşi timp nu atacă celulele sănătoase neavând nici un efect toxic asupra acestora.

Certificări

Preparatul GE132 este produs în Germania, după o formulă japoneză, în conformitate cu standardele industriei farmaceutice din U.E.

Scopul principal al International Health este să asigure consumatorilor un produs la cele mai înalte standarde de calitate. Printr-o continuă îmbunătăţire a tehnologiei de producţie, a calităţii produsului final, precum şi prin studii de cercetare International Health vine în întâmpinarea dorinţelor consumatorilor săi. Tocmai de aceea GE132 are toate certificatele internaţionale care dovedesc că toate componentele sunt extracte naturale nealterate biologic şi nemodificate genetic.

GMO FREE

GMO FREE

GMO pot fi plante, animale sau microorganisme la care a fost modificat codul genetic prin inginerie genetică, în mod artificial, astfel încât pot produce modificări în codul genetic al celui care le consumă.

International Health nu utilizează GMO. Noi utilizăm componente nemodificate genetic, lucru dovedit şi de certificatul “GMO – free”. GE132 este un preparat natural sută la sută.

GMP

GMP

Calitatea produsului GE132 este mereu pe primul loc. Certificatul GMP (Good Manufacturing Practice) dovedeşte că procesele de producţie se desfăşoară în strictă conformitate cu normele farmaceutice.

HALAL

HALAL

Certificarea “Halal” dovedeşte că produsul poate fi consumat de către persoane de religie musulmană fiind produs în conformitate cu legile musulmane.

KOSHER

KOSHER

Certificarea “Kosher” dovedeşte că produsul este realizat în conformitate cu cerinţele religiei iudaice, că este pur natural.

ISO 9001

ISO 9001

Certificarea ISO 9001 arată calitatea proceselor de producţie. Certificarea ISO 9001 garantează că producătorul a efectuat toate verificările pentru a asigura calitatea maximă pentru consumatorul final, în conformitate cu cerinţele celor mai moderne tehnologii.

DOPING FREE

DOPING FREE

Suplimentul alimentar GE132 este unul din puţinele produse de acest gen care poate fi consumat de către sportivii profesionişti deoarece are certificare “antidoping free” emisă de Institutul de specialitate din Koln, Germania, fiind consumat de sportivi din întreaga lume.