• International Health Bosnia si Hertegovina
  • International Health Serbia

Uitaţi tot ce aţi ştiut până acum despre antioxidanţi. Denumiri, doze, efecte, etc. De acum trebuie să reţineţi doar două litere şi trei cifre: GE132. Restul chiar nu mai contează.

Produsul GE132 pe care unii îl denumesc revoluţionar este prezent şi pe piaţa românească şi a doborât toate recordurile. Creat prin seriozitatea japoneză şi produs cu meticulozitate germană, GE132 este în momentul de faţă printre cele mai bune complexe de antioxidanţi din lume. Nu trebuie să te pricepi la medicina naturistă, pentru că atunci când un specialist german spune că a acceptat să producă această formulă japoneză denumită GE132, întrucât s-a convins că acest preparat, care cumulează calităţile tuturor componentelor sale, este eficient, cu siguranţă acesta e chiar eficient şi ar fi bine să-l credem. Dacă un cercetător japonez, vorbind despre calităţile curative ale ciupercii Reishi, ale strugurilor roşii, ale lăptişorului de matcă sau ale ceaiului verde, cartilajului de rechin şi ale măceşului afirmă că sunt cunoscute substanţe antibiotice, antivirotice şi antibacteriene naturale, oare e cazul sa-l contrazicem? Evident că nu.

Incredibil de eficient

Să ne înţelegem, nu e un medicament, ci un supliment biologic activ, natural 100%, care nu numai că previne boala, ci şi ajută la vindecarea ei. Şi aici vorbim de boli dintre cele mai cumplite.

S-o luăm pe rând. GE132 are o acţiune cardiotonică în primul rând, reglează tensiunea, reduce colesterolul, trigliceridele şi zahărul din sânge, ajută în tratarea bolilor esofagului, stomacului, intestinului subţire şi ficatului, protejează oasele, grăbeşte digestia, stimulează metabolismul, topeşte grăsimile şi curăţă organele de toxine. Cinstit vorbind, mai mult, nici că se poate. Şi totuşi acest fabulos produs mai face câte ceva în plus. Ajută la refacerea rapidă a pielii, contribuie la îmbunătăţirea memoriei şi protejează funcţiile creierului. Ajută şi în regenerarea celulelor pancreasului şi la vindecarea celulelor nervoase, încetineşte îmbătrânirea şi ajută în tratarea cu succes a anemiilor. A mai rămas ceva? Dacă a mai rămas ceva, atunci să spunem că împiedică şi reduce şi urmările nocive ale radioterapiei şi chimioterapiei, stimulează formarea de celule de apărare, ajută în tratarea infecţiilor cronice ale aparatului respirator, infecţiilor virotice, alergiilor şi astmei, elimină efectele negative ale stresului şi împiedică dezvoltarea vaselor sanguine în ţesuturile tumorale, încetinind sau chiar stopând boala.

Formula ideală

Cercetările au demonstrat că GE132 îşi face treaba şi dacă avem, dar, mai ales, dacă nu avem o viaţă ordonată. Diferenţa e doar că, dacă avem o alimentaţie nesănătoasă, rezultatele se văd mai târziu, dar pot fi chiar spectaculoase. Cum de GE132 are atâtea proprietăţi curative? Răspunsul e simplu. Specialiştii japonezi au găsit după îndelungi cercetări, o formulă complexă, cu şase componente care lucrează sinergic, se completează şi susţin unele pe altele. Secretul formulei GE132 constă în farmacodinamica acestuia, respectiv în raportul ideal dintre substanţele biologic active, nealterate biologic şi nemodificate genetic. Astfel, GE132 acţionează mai întâi asupra cauzei şi abia apoi asupra simptomelor bolii. De ce nu are efecte secundare? Răspunsul e din nou simplu. Fiind compus doar din extracte naturale, organismul acceptă GE132 ca pe un ingredient necesar bunei funcţionări a tuturor proceselor fiziologice şi menţinerii sănătăţii.

Efect garantat

GE132 este produs în Germania conform celor mai înalte standarde europene. Preparatul este înregistrat în 14 ţări şi are certificate care îi dovedesc compoziţia şi calitatea. Efectele sale benefice sunt confirmate de numeroşi consumatori care îl recomandă ca pe un produs de calitate superioară cu efecte multiple asupra sănătăţii organismului şi încetinirea procesului de îmbătrânire.

Dr. Helmut Gross – medic primar, Koln, Germania:
“Pentru complexul GE132 s-au făcut studii ştiinţifice pentru a verifica eficienţa acestuia. Studiile s-au realizat la institutul de profil din Belgrad şi laboratoarele Vivacell ale institutului de profil din Germania. Studiile in vivo şi in vitro s-au făcut mai ales pentru cancer. S-a testat efectul antitumoral al complexului GE132 asupra cancerului de prostată, cancerului mamar şi cancerului intestinului gros. Rezultatele au arătat că s-a redus cu 60% cancerul prostatei, cancerul intestinului gros s-a redus cu 40% şi cancerul mamar cu 63%. Esenţial este că s-a demonstrat efectul antitumoral al preparatului cu efect citostatic natural, iar testele asupra celulelor recoltate de la donori sănătoşi au arătat că nu există efect toxic asupra acestora. Testele in vitro făcute la laboratoarele Vivacell asupra efectului antioxidant au arătat cu procesele inflamatorii au fost reduse în proporţie de 80%.”

Dr. Pero Solar – medic primar Belgrad, Serbia:
“Consumul complexului Ge132 în paralel cu o alimentaţie sănătoasă, poate preveni apariţia aproape tuturor bolilor, iar când acestea sunt prezente, ajută în măsură foarte mare la diminuarea efectelor acestora, şi chiar la regresia bolii, mai ales dacă se iau în paralel cu medicaţia alopată. Studii clinice au demonstrat că dacă se consumă antioxidanţi în paralel cu tratamentul medicamentos, eficienţa acestuia creşte de la 1,5 până la 8 ori, bineînţeles în funcţie de factori cum sunt stadiul bolii, vârsta, tipul bolii, etc.”

Prof. dr. Lejla Šebic, Sarajevo, Bosnia Herţegovina:
“Produsul GE132 respectă cele mai înalte standarde de calitate, raportat la cerinţele Uniunii Europene. Posedă certificat antidoping (doping free) emis de Institutul de specialitate din Koln, Germania, astfel că îl pot consuma şi sportivii profesionişti, dar şi persoanele care practică sportul de întreţinere, întrucât la orice efort fizic susţinut, care solicită organismul, creşte concentraţia de radicali liberi. Radicalii liberi nu mai sunt neutralizaţi eficient de către sistemul imunitar şi produc dereglări ale tuturor sistemelor fiziologice din organism. În cariera mea de sportiv şi mai apoi de profesoară de sport şi antrenor personal am observat că oamenii care abia încep să practice sportul de întreţinere au frecvent anumite probleme de sănătate. Exerciţiile sunt un stres pentru organism, iar acesta provoacă căderea imunităţii. Deseori întâlnesc persoane (mai ales doamne) care încep să se antreneze dar renunţă foarte repede, tocmai datorită organismului slăbit de efort. Tocmai de aceea eu îl consum şi recomand GE132 şi clienţilor mei.”

Elena Stroe, Slatina 49 de ani:
Am auzit de produsul GE132 şi am avut curiozitatea să-l încerc. M-am convins de eficienţa sa în foarte scurt timp. Mă simt plină de energie, pielea a devenit mai catifelată, dar totuşi fermă, nu mai obosesc atât de uşor, deşi ca soţie şi mamă sunt activă şi câte 16 ore pe zi.”

Şi exemplele pot continua. Dacă credeţi că exagerăm, vă propunem următorul exerciţiu: Faceţi-vă analizele medicale complete, consumaţi timp de trei luni GE132 concomitent cu o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată, apoi refaceţi-vă analizele medicale. Vă garantăm că veţi fi uimiţi de rezultate. Pentru a avea un efect sesizabil la nivel celular se recomandă un tratament de minimum 3 luni consecutive. O cutie conţine 60 capsule de 500 mg şi se administrează în prevenţie 2 capsule pe zi (1 înainte de micul dejun şi 1 înainte de prânz), iar în cazul unor boli grave, câte 4 pe zi (2+2) în prima lună şi 2 pe zi în următoarele 2 luni.

GE132 se găseşte în farmaciile Dona, Catena, HelpNet şi SensiBlu. Informaţii suplimentare la tel.: 0356.427.010; 0736.979.496, sau pe www.ge132.ro.

Share This Story!

You may also like