• International Health Bosnia si Hertegovina
  • International Health Serbia

Sedentarismul duşmanul din umbră al sănătăţii

În fiecare an mor cel puţin 1,9 milioane de oameni în lume ca urmare a sedentarismului – lipsei de activitate fizică. Activitatea fizică insuficientă este deseori însoţită de o alimentaţie şi de obiceiuri de viaţă nesănătoase (hrana industrializată, fast-food, fumat, alcool), astfel că, împreună, reprezintă un factor de risc ridicat în apariţia diverselor afecţiuni. Mişcarea şi activităţile fizice cu o durată de cel puţi 15 minute pe zi pot fi suficiente să vă păstraţi sănătatea. În loc de un mijloc de transport, la serviciu puteţi merge pe jos. Folosiţi-vă de acest prilej de a vă pregăti organismul pentru o nouă zi de activitate.

Activitatea fizică şi sportul sunt extrem de importante pentru fiecare organism. Activitatea fizică menţine sănătos organismul în mai multe feluri: acţionează pozitiv asupra sistemului cardiovascular şi respirator, întăreşte muşchii articulaţiile şi cartilajele, iar cu cât înaintăm în vârstă, cu atât este mai imperios necesar să facem cât mai multă mişcare.

Toate acestea sunt extrem de importante în viaţa omului modern, care cel mai mult timp îl petrece şezând. De aceea este necesar să facem exerciţii fizice de cel puţin trei ori pe săptămână. Este singura modalitate, cea mai naturală, mai inofensivă, şi cea mia puţin costisitoare pentru menţinerea sănătăţii.

Alimentaţia sănătoasă

Dacă doriţi să aveţi rezultate în recâştigarea sănătăţii şi controlului asupra propriului organism, cel mai important lucru este să vă hrăniţi sănătos şi echilibrat. Pe lângă o alimentaţie sănătoasă, ţinând cont de vremurile în care trăim, este necesar să suplimentăm alimentaţia cu suplimente biologic active, extrem de importante, întrucât aduc un aport de antioxidanţi esenţiali pentru organism, mai ales dacă faceţi sport de performanţă, dar şi recreativ. Nu în ultimul rând, adolescenţii au mare nevoie de această suplimentare de antioxidanţi, datorită efortului şi stresului intelectual la care sunt supuşi în timpul anului şcolar universitar.

Fiecare antrenament sportiv este un tip de stres, un “atac” asupra organismului în timpul căruia apar şi efecte secundare, nedorite, asupra proceselor fiziologice. În ce constau acestea? Creşte concentraţia de radicali liberi care trebuie neutralizaţi şi înlăturaţi din organism. Asta se realizează cu ajutorul antioxidanţilor introduşi în organism prin hrană şi prin suplimente alimentare, extrem de necesare pentru buna funcţionare a organismului.

De ce tocmai suplimentul biologic activ (alimentar) GE132?

Unul din efectele secundare după un antrenament sportiv susţinut este febra musculară. Aceasta se tratează cel mai bine cu antioxidanţi care sunt esenţa preparatului GE132. de aceea acest preparat este recomandat tuturor sportivilor, dar mai ales sportivilor de performanţă.

În cariera unui sportiv acesta învaţă multe trucuri, din proprie experienţă, de la profesorul de sport şi mai târziu de la antrenor, câştigă experienţă. Tocmai acea experienţă îi dă posibilitatea şi competenţa de a recomanda complexul de antioxidanţi GE132 tuturor celor care practică sportul, fie ca sunt amatori, dar mai ales sportivilor profesionişti. Antrenamentul şi efortul fizic reprezintă un stres pentru organism, o suprasolicitare a tuturor proceselor fiziologice şi la o suprasolicitare a sistemului imunitar care este nevoit să anihileze surplusul de radicali liberi produşi în timpul acestui efort fizic susţinut. Tocmai de aceea apare şi necesitatea consumării de antioxidanţi, iar când ai la dispoziţie un complex, o combinaţie de şase dintre cele mai puternice şi bogate surse de antioxidanţi, cum este GE132.

Deseori se întâmplă ca persoane care decid să practice sport recreativ o fac într-un mod total greşit şi renunţă după relativ scurt timp, tocmai datorită organismului slăbit care are o reacţie negativă la efortul depus. GE132 este gândit să întărească sănătatea, să redea energia organismului supus efortului, astfel încât practicarea sportului nu mai este o corvoadă ci devine o plăcere.

Când se utilizează GE132?

Tuturor celor care doresc să înceapă să practice sportul recreativ, sau chiar de performanţă li se recomandă acest complex de antioxidanţi – GE132, care ar trebui să fie consumat cu cel puţin o lună înainte de a începe antrenamentele şi continuată administrarea lui pe toată durata antrenamentelor. În acest mod organismul va reacţiona pozitiv la efectele antrenamentelor. GE132 este primul pas către sănătate.

Share This Story!

You may also like