• International Health Bosnia si Hertegovina
  • International Health Serbia

Când se utilizează GE132

Antioxidant GE132 este un supliment alimentar imunostimulator şi antioxidant, cu efect revigorant, creşte elasticitatea ţesuturilor şi funcţia de limfodrenaj, saturează celulele cu oxigen şi are acţiune vasodilatatoare, antiedematoasă. Previne producerea şi acţiunea toxică a radicalilor liberi, astfel întârzie procesul de îmbătrânire prematură a celulelor, calmează durerile, are efect antihistaminic, antialergic, antimicotic, antiviral. Stimulează formarea anticorpilor, blochează efectele substanţelor carcinogene, protejează împotriva tumorilor.

GE132 se recomandă:

pentru păstrarea sănătăţii şi prevenirea bolilor (boli cardiovasculare, boli maligne la diferite organe, boli metabolice, etc.),
în paralel cu terapia alopată în cazul bolilor deja contactate şi în cazul bolilor cronice,
în paralel cu chimioterapia şi radioterapia,
în cazul bolilor care produc scăderea sau dereglarea sistemului imunitar (alergiile, bolile autoimune, etc.),
pentru atenuarea stărilor de oboseală cronică, pentru întărirea sistemului imunitar în apărarea împotriva infecţiilor bacteriologice şi virale, pentru  atenuarea proceselor inflamatorii, pentru normalizarea parametrilor biochimici şi a hipertensiunii arteriale.

Mod de administrare:

pentru păstrarea sănătăţii şi prevenirea bolilor: 2×1 capsulă/zi (1 capsulă înainte de micul dejun şi 1 capsulă la prânz);
în paralel cu terapia alopată în cazul bolilor deja contactate, şi în cazul bolilor cronice: 2×2 capsule/zi (2 capsule înainte de micul dejun şi 2 capsule la prânz) în prima lună, iar în lunile următoare se continuă cu 2×1 capsulă/zi.

Mod de ambalare:
60 capsule de 500 mg în 4 blistere

Termen de valabilitate:
36 de luni.

Mod de prescriere:
Fiind un supliment alimentar se poate comercializa în farmacii fără reţetă medicală.

Mod de păstrare:
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A un se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se utiliza după data de expirare.
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură.

Observaţii:
Nu se recomandă copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, bolnavilor care urmează dializa, persoanelor care au suferit un transplant şi fac tratament cu imunosupresoare.
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.
Toate componentele complexului GE132 sunt naturale, acest complex de antioxidanţi este produs după o reţetă japoneză, la o fabrică de produse farmaceutice de prim rang din Germania, conform standardelor industriei farmaceutice din Uniunea Europeană.
Pentru informaţii suplimentare despre GE132 vă puteţi adresa medicului curant sau farmacistului, sau reprezentanţilor de specialitate ai companiei International Health.