• International Health Bosnia si Hertegovina
  • International Health Serbia

De ce GE KIDS?

GE KIDS este un complex de antioxidanți puternici pentru o mai bună imunitate a copiilor.

Sistemul imunitar este prima linie de apărare împotriva bolilor infecțioase. Acțiunea sistemului imunitar se numește răspunsul imun și include o serie de reacții de apărare împotriva organismelor străine, cum ar fi microorganismele care sunt, de asemenea, cauza bolii.

Sistemul imunitar la copii nu este suficient dezvoltat, astfel încât virușii și bacteriile îi atacă mai uşor. Mulți copii sub vârsta de 8 ani suferă de infecții respiratorii recurente frecvente. Simptomele pot include gât roșu, amigdalele umflate, sinuzită, tuse, dificultăți de respirație și secreție bronșică crescută.

Din păcate, mulți dintre acești copii primesc deseori tratamente cu antibiotice care nu sunt eficiente împotriva virusului și, după o utilizare prelungită sau frecventă, pot slăbi sistemul imunitar. Antibioticele funcționează pentru o vreme, dar atunci când vine din nou în contact cu o bacterie, copilul se îmbolnăvește din nou. Cele mai multe răceli și gripe care apar în timpul iernii încep ca infecții virale și pot fi complicate de infecțiile bacteriene. În cazul infecțiilor virale, nu are rost să-i dăm copilului antibiotice deoarece nu acționează pe viruși, ci pe bacterii. Atunci când un copil este adesea bolnav, iar părinții lui îi dau medicamente, părinții se simt neputincioşi, confuzi și se tem de o nouă îmbolnăvire.

Super-gustos și super-sigur, GE KIDS este un produs certificat de calitate superioară. 100% natural și irezistibil de delicios – copiii dvs. se vor bucura de parfumul de caise.

GE KIDS este primul produs destinat copiilor. Pentru un sistem imunitar puternic, pentru o creștere fericită fără boală.

Pediatrii recomandă GE KIDS deoarece conţine o combinaţie atent selecţionată de şapte ingrediente active care permit copiilor dumneavoastră să aibă o copilărie paşnică fără probleme de sănătate.

Nu mai trebuie să vă faceți griji când lăsaţi copilul la grădiniță sau școală. În plus, după un mic dejun echilibrat, daţi-i și GE KIDS, un suc plin de sănătate, şi el va fi gata pentru a se juca cu prietenii, iar voi vă puteți îndeplini îndatoririle obișnuite fără teama de boală.

GE KIDS susține dinții sănătoși ai copiilor dvs. deoarece nu conține zahăr.

Daţi clic aici pentru a afla compoziția GE KIDS
Daţi clic aici pentru a afla cum să utilizați GE KIDS