• International Health Bosnia si Hertegovina
  • International Health Serbia

Ce este GE KIDS?

GE KIDS – granule dizolvabile în lichid (170 mg de substanță activă) este o formulă bine echilibrată, concepută pentru a mobiliza rezistența şi imunitatea organismului copilului.

GE KIDS este un supliment nutritiv cu un impact pozitiv asupra rezistenței organismului copilului, având în cmpoziţie o combinație de șapte ingrediente active:

40 mgExtract ciuperca Reishi
40 mgLăptişor de matcă
10 mgResveratrol
15 mgExtract de măceşe
40 mgBeta-glucan 1,3 / 1,6-D
10 mgLicopen
15 mgExtract de Curcuma

Substanțe inactive: sorbitol, acid citric, îndulcitor aromă.

 

Ciuperca Reishi sau Ganoderma lucidum este un antioxidant foarte puternic, care elimină radicalii liberi creaţi în organism şi ajută la detoxifierea corpului copilului.

De unde vin toate toxinele în corpul bebelușului?

Din păcate, de la prima suflare, copilul nou născut are deja diferite tipuri de toxine în corpul său. Aceste toxine au fost transferate în corpul bebelușului din toxinele acumulate timp de decenii în organismul mamei. După naștere, copilul continuă să absoarbă toxinele din mediu, cum ar fi cele din săpun, șampon, pastă de dinți, haine, mobilier, vopseaua din pereţi, vaccinuri…

Deşi Ganoderma lucidum nu poate detoxifia toate toxinele, această plantă poate ajuta în neutralizarea metalelor grele și toxinelor medicale. Neutralizează, de asemenea, radicalii liberi din corpul copilului. Acest lucru este important în special când copilul primește vaccinuri. Majoritatea vaccinurilor conțin mercur, aluminiu și alte substanțe nocive pentru organism. Ganoderma poate elimina mercurul, este important să-i daţi copilului GE KIDS înainte și după vaccin. Polizaharidele din Ganoderma vor ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar al copilului intr-un mod natural.

Ganoderma poate, de asemenea, regla și îmbunătăți sistemul imunitar când vine vorba de reacții alergice. Și, cel mai important, Ganoderma nu are efecte secundare asupra sănătăţii organismului.
GE KIDS poate folosi copiii cu simptome alergice, cum ar fi astmul, alergii respiratorii sau ale pielii.

Este produs de albine din nectarul de flori, polen şi apă folosind secreţiile glandelor lor. Ingredientele de bază ale lăptișorului de matcă sunt proteine, aminoacizi, vitamine (vitamine – A, C, D și E, B5 și B6, …), minerale (zinc, calciu, magneziu, …), hormoni, grăsimi, zaharuri, apă, etc.

Lăptişorul de matcă acționează favorabil asupra sistemului imunitar al organismului și prezintă, de asemenea, proprietăți antibiotice și antivirale. Se reface energia celulelor, se regenerează organuismul în convalescență, se reglează metabolismul, întăreşte sistemul imunitar şi îmbunătăţeşte compoziţia sanguină.

Extractul de struguri roșii (seminţe şi pieliţă) conține resveratrol care este un puternic antioxidant polifenolic. Are un efect benefic asupra inimii și vaselor de sânge.

Resveratrolul poate reduce durerea și inflamaţiile, are proprietăți antiinflamatorii și antivirale. Este adesea folosit ca un “factor de protecție” datorită proprietăților antioxidante și vasoprotectoare bune.

Extractul de măceşe conține vitamina C. Se aplică în prevenirea şi tratamentul răcelii, bolilor infecțioase, lipsei de vitamina C.

Beta-D-glucanii sunt polizaharide nedigerabile, adică carbohidrați răspândiţi în surse naturale, cum ar fi boabe de cereale, inclusiv ovăz și orz, drojdie, bacterii, alge și ciuperci, și se găseşte cu precădere în membranele celulelor. Beta-D-glucanul din drojdie este o polizaharidă poliglucozică derivată din membranele celulelor de drojdie (lat. Saccharomyces cerevisiae). Acest beta-glucan este cel mai frecvent denumit beta-1,3 / 1,6-D-glucan.

Beta-glucanii sunt cunoscuți ca “modificatori de răspuns biologic” datorită capacității lor de a activa sistemul imunitar.

Beta-glucansul stimulează răspunsul imun al organismului prin activarea macrofagelor, celulele declanşatoare ale tuturor evenimentelor imune. Macrofagele sunt responsabile pentru “captarea și distrugerea” moleculelor străine organismului. Ele stimulează în continuare cascada răspunsului imun (interleucine, factori de necroză tumorală, interferon gamma, celule NK). Beta-glucanii, de fapt, provoacă reacțiile macrofagelor, iar macrofagele sunt urmate de o armată întreagă de celule defensive și astfel beta-glucanii cresc răspunsul imun. Sistemul de apărare activat produce un număr mare de celule defensive – soldați, astfel încât organismul se poate ocupa de infecții și mutațiile celulare. În acest fel, organismul creează răspunsul imun cel mai eficient. Ceea ce este important este faptul că beta-glucanii ajuta organismul să distingă cu precizie între „propriu“ și să oprească răspunsul imun atunci când „atacatorii“ (bacterii, viruşi, micoze și alți factori infecțioşi) au fost distruşi, și, astfel, previne dezvoltarea bolilor autoimune. Ei şi-au demonstrat eficacitatea în controlul bolilor autoimune existente, cum ar fi artrita, psoriazisul.

Licopenul din tomate este un antioxidant extrem de puternic – studiile ştiinţifice au dovedit că este semnificativ mai eficient în eliminarea radicalilor liberi decât vitamina E. De asemenea, s-a constat un rol puternic de protecție a organismului.

Antioxidant având efecte antiinflamatorii, anti-trombocite, anti-bacteriene și anti-fungice. Datorită efectului puternic anti-inflamator poate ajuta în menținerea unei stări neuronale normale, ajutând în cazuri de demență (cum ar fi boala Alzheimer, și alte tulburări neurologice, cum ar fi autismul). Curcuma are un efect de detoxifiere a organismului, îmbunătățește funcția hepatică și ajută organismul să elimine toxinele mai eficient.

 

Daţi clic aici pentru a afla despre produsul GE KIDS
Daţi clic aici pentru a afla cum să utilizați GE KIDS