• International Health Bosnia si Hertegovina
  • International Health Serbia

GE132 are garanţia inteligenţei japoneze combinată cu precizia şi corectitudinea germană!

Interlocutor dl. Dejan Perinacz, specialist în nutriţie şi fitoterapie

De ceva vreme un nou produs naturist a intrat în ţara noastră. Este vorba despre produsul japonez care se face în Germania şi poartă titulatura de GE132. Despre calităţile acestui produs şi cui îi este el necesar şi util, aflăm în rândurile următoare de la interlocutorul nostru, un cunoscător în domeniul fitoterapiei şi al nutriţiei.

Reporter: Spuneţi-ne când a apărut pe piaţa produselor naturiste GE132 şi cărui gen de public îi este adresat acest produs?
Dejan Perinacz: Suntem prezenţi pe piaţa românească de aproape doi ani de zile. În ianuarie 2011 am şi început să promovăm produsul în diferite emisiuni de televiziune care aveau specific teme de sănătate, alimentaţie echilibrată şi nu numai, iar apoi în diferite publicaţii de gen. Politica firmei care are acest produs pe piaţă este nu doar să vândă produsul ca atare ci să facă şi puţină educaţie în domeniul acesta naturist, al produselor bio şi al felului nostru de a ne hrăni corect.

Promovăm medicina alternativă pentru că produsul nostru este un supliment alimentar şi nu un produs de sinteză. Efectele sunt asemănătoare cu ale produselor sintetice, dar spre deosebire de ele, produsul nostru nu are efecte secundare, deci l-am putea cataloga ca fiind medicament naturist. Produsul nostru se adresează tuturor categoriilor sociale şi poate fi luat de copiii de şapte ani până la cei în vârstă de… o sută de ani. Nu se recomandă copiilor cu vârsta de până la şapte ani, femeilor gravide şi mamelor care alăptează. În aceste trei situaţii ne confruntăm fie cu sistem imunitar nepus la punct definitiv, fie aflat în curs de formare şi de aceea e bine să nu se intervină tocmai pentru ca procesul de formare a sistemului imunitar să nu aibă de suferit. De asemenea nu se recomandă nici persoanelor care fac dializă pentru că vorbim aici despre un organism foarte sensibil.

Reporter: Ce anume v-a determinat să investiţi în domeniul medicinii naturiste şi să lansaţi un produs care e mai mult decât benefic pentru organismul nostru?
Dejan Perinacz: Preşedintele companiei noastre, International Health, a călătorit foarte mult prin lume în scopuri economice, de bussines. A ajuns şi în Japonia şi a avut astfel contact cu filosofiile de viaţă japoneze şi cu modul de viaţă oriental. La un moment dat tatăl său a suferit de pe urma unui cancer de prostată. Fiul său, preşedintele companiei noastre, a încercat să îl trateze cât mai bine cu puţinţă, tatăl său refuzând tratamentul alopat şi chimioterapia.

Şi atunci a descoperit acest produs GE132 care luptă cu cancerul şi care în Japonia are o altă concentraţie şi se injectează direct în tumoră, având un efect puternic pentru orice tip de cancer. Văzând cât e de bun acest produs şi cum şi-a făcut efectul asupra stării de sănătate a tatălui său, a încercat să aducă produsul şi în Europa. I s-a oferit această formulă de GE132 care are pe lângă ganoderma şi alte cinci produse extracte naturale 100%, cum ar fi lăptişorul de matcă, ceaiul verde, seminţe de struguri roşii (numit resveratrol).

Produsul e benefic nu doar în tratarea anumitor afecţiuni ci şi în prevenirea multora dintre ele. Ba mai mult decât atât luat ca adjuvant pe lângă medicamentele de sinteză, s-a observat ştiinţific că efectul celor din urmă creşte între 1,5 şi 8 ori (150% – 800%) bineînţeles în funcţie de vârstă, organism, boală, stadiul acesteia, etc., iar organismul e ferit în mare parte de efectele secundare ale produsului chimic, stimulând totodată şi sistemul imunitar prin componentele naturale pe care le conţine şi prin acţiunea sinergetică a acestora.

Reporter: De unde vine denumirea aceasta inedită a produsului?
Dejan Perinacz: Denumirea vine de la extractul de bază al produsului numit Ganoderma Lucidum, care la rândul ei are în componenţă germaniul organic, iar acesta în tabelul lui Mendeelev are denumirea GE132.

Reporter: Ce afecţiuni se pot trata prin intermediul acestui produs?
Dejan Perinacz: GE132 este un antibiotic natural cu efect antivirotic, antibacterian, antialergic, antimicotic şi imunostimulator. Are o acţiune cardiotonică, reduce zaharul din sânge, reglează tensiunea arterială şi reduce colesterolul. Apără organismul de bolile coronariene, diabet, tensiune, osteoporoză, bolile de plămâni şi bolile incurabile. Împiedică dezvoltarea vaselor sanguine în ţesuturile bolnave. Încetineşte îmbătrânirea, tratând cu succes anemiile.

Îmbunătăţeşte memoria şi protejează funcţiile creierului. Componentele capsulei de GE132 acţionează sinergetic, prin acţiunea lor cumulată se măreşte puterea fiecărei componente în parte. GE132 nu acţionează doar unidirecţional asupra bolii, el ajută organismul prin stimularea sistemului imunitar şi prin reducerea concentraţiei de radicali liberi, care atacă sănătatea din interior. Ajută în menţinerea sănătăţii, iar când boala s-a instalat ne ajută să oprim dezvoltarea ei şi să ne luptăm mai eficient cu boala.

Reporter: Putem vorbi şi despre partea de prevenţie pe care persoanele o pot avea consumând din timp GE132?
Dejan Perinacz: Însuşi crearea acestui produs are la bază ideea de prevenţie. Şi cum de la vârste tot mai fragede suferim de boli grave e bine ca după vârsta de 35-40 de ani să consumăm acest produs. De asemenea e bine să avem şi o igienă alimentară adecvată bogată în fructe, legume, să eliminăm „micile vicii” personale (tutunul, alcoolul, consumul exagerat de medicamente sintetice, drogurile), fast foodu-ul şi cafeaua.

Reporter: De unde poate fi procupar produsul GE132?
Dejan Perinacz: Produsul nostru se găseşte în marile lanţuri de farmacii- Catena, Dona, Help Net- în magazinele de tip plafar. Produsul poate fi comandat şi de pe internet, de pe site-ul nostru, www.GE132.ro şi de pe alte 3 site-uri dedicate (e de-ajuns să tastaţi “ge132″), sau telefonic sunând la 0356 427 010, unde colegele mele vor prelua comanda şi, prin curierat rapid, produsul va fi la solicitant în cel mult 48 de ore.

Nu practicăm politica de reduceri de preţ pentru că nu ne permitem acest lucru. E vorba de o formulă japoneză, materiile prime vin din Japonia, iar produsul se execută în Germania şi de aici şi cheltuielile care apar. Preferăm să avem şi marfă de calitate şi mână de lucru profesionistă! Toate acestea fac ca produsul să nu fie foarte ieftin. Adaosul nostru este cel mai mic şi de aceea nu avem de unde să facem reducere. Avem în acest produs garanţia calităţii şi inteligenţei japoneze combinată cu precizia şi corectitudinea germană.

GE132 este produs în Germania, conform standardelor industriei farmaceutice din Uniunea Europeană. Este înregistrat în 12 ţări şi are toate certificatele de analize care îi garantează componenţa şi calitatea. De efectele complexului GE132 se bucură sportivi de performanţă recunoscuţi pe plan mondial. Ei au nevoie de multă energie şi de eliminarea surplusului de radicali liberi produşi în urma efortului fizic deosebit. Sportivii de performanţă pot consuma GE132, care nu conţine nici o substanţă din lista celor interzise, garanţia fiind certificatul de Anti-Doping emis de Agenţia specializată din Keln, Germania.

Cristian P. Petru

Share This Story!

You may also like